Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]снимка Васил Иванов, фейсбукЖурналистът Васил Иванов постна

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgснимка Васил Иванов, фейсбукЖурналистът Васил Иванов постна
Коментари Харесай

Биха ваксина на Васил Иванов. От ГЕРБ му пожелаха да е здрав, за да разкрива крадците от опозицията

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

фотография Васил Иванов, фейсбук

Журналистът Васил Иванов постна фотография на страницата си във фейсбук от момента, в който си слагат коронавирус ваксина. Коментира момента, като уточни, че това е метод за връщане към естествения живот.

Освен аплодисменти под фотографията журналистът получи пожелания и мнения.

" Васе,жив и здрав да си приятелю. За да можеш дъъъъълги години да показваш корупцията и кражбите в БСПто. ", написа последовател на ГЕРБ 

" Само в БСП-то ли са крадците и корумпираните или другите са привилегировани и могат да крадат необезпокоявани?!? Смятам, че господин В. Иванов не се интересува от партиината принадлежност на айдуците! ", написа различен човек.

В отговор проверяващият публицист разяснява: 

" Крадците са си крадци. Разглеждам ги като такива, а не по партийна принадлежност. А такива видове има във всички партии. "

Вероятно това значи, че въпреки всичко журналистът ще успее да направи следствие и за корупция измежду ръководещите, каквито направиха много от неговите сътрудници в " Свободна Европа ", " Дневник ", " Фрог нюз ", " Биволъ " и други.





Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР